Известие

Collapse
No announcement yet.

Разглобяване на централната конзола при 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Блокът с уредите се държи на 4 винта. Отвиваш ги и издърпваш цялото "тяло" напред, това е. Като го извадиш ще видиш отзад крушките. Цокълът им се завърта наляво и излизат ...

Кожената протекция се издърпва нагоре. В дъното е захваната със щипки. Внимателно ги отщипваш, като хванеш протекцията в долната й част ...

Comment

Много благодаря, колега!
      Alfa 156, 1.9 JTD
      Alfa 166, 2.4 JTD

Comment

Щом аз със двете леви успях да я разглобя и сменя крушките за дадчика на бензина, остана ми само да си намеря такава една за климатика, че напаво липсва с фасунката. Само да не се окотяя днес при монтирането на всичко обратно.
        156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Violator
          Щом аз със двете леви успях да я разглобя и сменя крушките за дадчика на бензина, остана ми само да си намеря такава една за климатика, че напаво липсва с фасунката. Само да не се окотяя днес при монтирането на всичко обратно.
          малко спам:

след като си задобрял толко да вземеш да ми оправиш и педала за съединителя че нещо щтрака пружината
          Honda CB 500
          Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
          Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
          Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от lord_chuldarkar
            малко спам:

след като си задобрял толко да вземеш да ми оправиш и педала за съединителя че нещо щтрака пружината
            Ей още не съм задобрял зациклих на половината, не мога да си намеря крушка във ВТ остана ми само в сервиза на фиат да проверя, а както ми е разглобено таблото не ми работят мигачите - ужас след малко отивам да проверя там и ако и при тях няма някой да каже в Сф къде има такива крушки с цокъла за врътките на климатика, че тук май никой няма
            156 1.8 TS

Comment

Ей още не съм задобрял зациклих на половината, не мога да си намеря крушка във ВТ остана ми само в сервиза на фиат да проверя, а както ми е разглобено таблото не ми работят мигачите - ужас след малко отивам да проверя там и ако и при тях няма някой да каже в Сф къде има такива крушки с цокъла за врътките на климатика, че тук май никой няма
              автора е писал че си е взел от ОМВ и си я е запоил (пригодил) са ше'есе с'тинки
              Honda CB 500
              Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
              Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
              Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от lord_chuldarkar
                автора е писал че си е взел от ОМВ и си я е запоил (пригодил) са ше'есе с'тинки
                Не мога липсва ми цокъла, една година се каних да ги сменям и отварям и единя цокъл го няма. Някой ако има идея къде се продава това цалото да сподели много ще съм благодарен
                156 1.8 TS

Comment

И аз като разглобих видях, че нямам цокъл. В цял Пловдив не можах да намеря крушка /даже във Викиват нямаше / и баща ми ми запои обикновена крушка /от стндартните за табло/ директно на платката /както колегата по-горе е направил/ и всичко вече си свети много добре
                  FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                  LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                  LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                  LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                  ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                  LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Утре и ад ще потърся някой да ми го направи
                    156 1.8 TS

Comment

Крушка с цокъл има в Александър Ауто. Цената й е около 22 лв.

При мен цоклите си ги имаше. Точно те бяха запоени за платката и така и не можахме да отпоим нито един от тях. Напъхахме стандартни крушки по 70 ст. от OMV, запоихме ги за цокълчетата и стана идеално.

Comment

Конзолана вече я сваляв с затворени очи, снощи понеже покарах на фарове и ми направи впечатление че първо най - ляват врътка не светеше, после тя светна, а пък изгасна най - дясната - докато им вадих въртящите се джаджи, изгасна и средната, ще трябва да се поизпотя малко и там......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
                          Конзолана вече я сваляв с затворени очи, снощи понеже покарах на фарове и ми направи впечатление че първо най - ляват врътка не светеше, после тя светна, а пък изгасна най - дясната - докато им вадих въртящите се джаджи, изгасна и средната, ще трябва да се поизпотя малко и там......
                          И мойте от вереме на време изгасват но след като ги чукна леко и светват
                          Алфа Ромео 156 1.6 16V T.S. & JR Air Filter & Powerflex

Comment

[quote=Крум]
                            Първоначално публикувано от "ФЕРАРИСТ":22t3ibuk
                            И мойте от вереме на време изгасват но след като ги чукна леко и светват [/quote:22t3ibuk]Това значи, че са си тръгнали. И мойте бяха така ...

Comment

[quote=Крум]
                              Първоначално публикувано от "ФЕРАРИСТ":2wqznzek
                              И мойте от вереме на време изгасват но след като ги чукна леко и светват [/quote:2wqznzek]
                              Същото стана и при мен - но така или иначе ще трябва да ги оперирам, щото ме дразнят.....има и някакво леко подрънкване на кабери или нещо такова откъм дясната предна врата, дето ще трябва да се позанимая и с него, че съм чуствителен към такива шумове.....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз направо купих една от 1.30 с цокъл махнах цокъла и един ми я запои за платката. Обаче като го монтирах, авно от обикалянето и показването по магазините какво търся едната здрава изгоря и сега пак не ми свети едната. И аз вече съм спец ва разглобяването на централната конзола
                                156 1.8 TS

Comment

Working...
                                X